23948sdkhjf

Christian Berg A/S på svenske hænder

Coromatic har overtaget ejerskabet af den danske køle- og ventilationsvirksomhed.
Gennem opkøbet øger Coromatic sin tilstedeværelse på det danske marked med 40 procent. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Coromatic leverer virksomhedskritisk infrastruktur som for eksempel elforsyning og datakommunikation og leverer helhedsløsninger med alt fra design og byggeri til drift af anlæggene.

Christian Berg har cirka 40 ansatte og havde i 2014 en omsætning på 60 mio. kr. Opkøbet er det andet større opkøb, som Coromatic har gennemført i Danmark i de seneste halvandet år. I 2013 købte man således Artek Teknik med 60 ansatte.

- Handlen er et led i vores strategi om at forstærke vores kompetence på det danske marked for at kunne tilbyde endnu bedre helhedsløsninger for virksomhedskritisk infrastruktur. Desuden forstærker vi vores serviceorganisation med endnu bedre geografisk spredning i Danmark, siger Anders Tollsted.

- I dag er løsninger for køl ofte med som en vigtig del af et større projekt. Tidligere har vi været afhængige af stærke partnerskaber med andre leverandører for at kunne være med i de her forretninger. Gennem Coromatic bliver det nu meget enklere at være med i større indkøb, siger Kenneth Berg, administrerende direktør hos Christian Berg A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112