23948sdkhjf

Faldende oliepris presser Offshoreenergy.dk

De lave oliepriser smitter af på Offshoreenergy, der revurderer budget og afskediger tre medarbejdere. Business 2 business-møderne OGIB og OWIB er også aflyst.
Videnscenteret og innovationsnetværket Offshoreenergy.dk er berørt af offshoresektorens situation, der er presset på grund af de faldende oliepriser.

- Som følge af denne situation har vi revideret vores budget for 2015/2016 og valgt at indføre en række besparelsestiltag. Blandt andet overtager en mediepartner produktionen af vores magasiner, der bliver skåret i en række personalegoder, og vi har samtidig også måtte sige farvel til tre medarbejdere, fortæller CEO Morten Basse i en pressemeddelelse.

Det er blevet besluttet ikke at afholde "speed-dating" business-2-business eventet OWIB for offshore vind-sektoren i det kommende regnskabsår. Ligesom samme type event for olie & gasbranchen, OGIB, der skulle afholdes i forbindelse med messen O & M Offshore Expo i starten af juni måned i år, er blevet aflyst.

For fremadrettet at tilpasse aktiviteterne til sektorens behov er der nu nedsat et udvalg, som vil arbejde for at optimere samt søsætte nye tiltag og events, og der arbejdes også på nye administrative procedurer, der skal effektivisere driften.

Artiklen er en del af temaet Offshore.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078