23948sdkhjf

Ny certificering hos KK Metal

Efter sidste års 1090-2 godkendelse er underleverandøren nu også certificeret i henhold til EN 3834-2.
Hos den nordvestjyske underleverandør går det stærkt i øjeblikket. En stigende kundetilgang og en fordobling af produktionsarealet giver grund til optimisme.

Certificeringen i henhold til 3834-2 er derfor en del af en langsigtet plan for KK Metal, hvor vækst og kvalitetsarbejde går hånd i hånd. En plan der startede sidste år med DS/EN 1090-2, og på længere sigt er det virksomhedens klare mål at blive ISO 9001-certificeret.

- Med 3834-2 certificeringen har vi fået bevis for vores høje kvalitet indenfor svejsning, som sammen med pladebearbejdning og spåntagning udgør vores kernekompetencer, udtaler salgskonsulent Thorkil Lorentzen.

KK Metal har det sidste halve år oprustet kraftigt med en fordobling af svejsearealet og ansættelse af mange nye medarbejdere. Denne vækst forventes at fortsætte ind i andet halvår af 2015, og virksomheden forventer flere ansættelser - både på kontoret og i produktionen.

Underleverandøren tilbyder sig i stigende grad som full-service leverandør. Det betyder, at KK Metal kan varetage alle opgaver lige fra laserskæring til svejsning og montage.

- 3834-2 certificeringen giver mulighed for en udvidelse af kundegrundlaget til segmenter, hvor vi ikke før har været repræsenteret på grund af de manglende godkendelser. Da vi i forvejen kan tilbyde både pladebearbejdning og spåntagning forventer vi en stigende ordreindgang af svejste emner - både til hjemmemarkedet og eksport, udtaler direktør og medejer Allan Skriver Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093