23948sdkhjf

Stille start for supportteam i København

Det blev en stille start for det nye supportteam omkring industritekniker-uddannelsen på Københavns Tekniske Skole. Ingen virksomheder meldt ind endnu.
Tirsdag blev der skudt gang i det supportteam, der i København skal trække unge til uddannelsen som industritekniker.

Opstartsmødet bød på livlig debat, men da teamet skulle dannes, kneb det med de reelle tilsagn fra virksomhederne.

Der er ellers hårdt brug for opbakning til teamet, for branchen skriger på unge mennesker, som vil ind på industritekniker-uddannelsen, der fører til job med avancerede maskiner og robotter mellem hænderne.

25 deltagere
I alt var cirka 25 mennesker med til mødet, hvor administrerende direktør i Flextek, Henning Dam, var med til at kickstarte projektet, der allerede kører for fuld udblæsning i Vejle.

her er 16 virksomheder medlemmer af teamet sammen med to kommuner og Syddansk Erhvervsskole og stribevis af initiativer er sat i værk.

”Jeg er lidt bekymret, for hvis vi ikke har teknikere til avancerede maskiner, så hæmmer det væksten i Danmark,” sagde Henning Dam under mødet på KTS, hvor han heviste til, at det netop er den avancerede produktion, der er hevet hjem til Danmark lige nu.

På mødet blev der givet et par positive tilkendegivelser fra en række virksomheder, som lige skulle sondere, om de vil være med i teamet.

Derefter vil Henning Dam sammen med Flemming Hjort fra Masentia i Odense tage initiativ til stiftende generalforsamling.

Henning Dam kan kontaktes på hd@flextek.dk

Artiklen er en del af temaet Arbejdskraft.

Læs mere om: KTS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093