23948sdkhjf

Nordjysk satsning giver bonus

For to år siden åbnede Holtec Automatic en afdeling i Hobro med bare en enkelt mand ansat. I dag er de ni mand i den nordjyske afdeling og er klar til at voksede yderligere.
De sidste år er alting gået stærkt for virksomheden Holtec Automatic, der specialiserer sig i at levere skræddersyede løsninger inden for styringsteknik og automation. Især er udviklingen gået stærkt for lokalafdelingen i Hobro, der åbnede for bare to år siden, og som i dag beskæftiger hele ni mand.

Afdelingen blev egentlig oprettet i Hobro ved et tilfælde, da nuværende afdelingsleder Bruno Engelbrektsen havde hørt, at Holtec manglede en programmør i Esbjerg. Han fik en samtale i stand med administrerende direktør Søren Jensen, men samtalen gik ikke helt, som Bruno Engelbrektsen havde forventet:

- Jeg kan huske, at administrerende direktør Søren Jensen fortalte meget detaljeret om virksomhedens vækstplan, og hele den organisatoriske opbygning. Indtil han, synes jeg, ud af det blå spørger, om jeg kunne være interesseret i at blive medejer og afdelingsleder for deres kommende afdeling i Århus. Der vidste jeg simpelthen ikke, hvad jeg skulle sige, fortæller Bruno Engelbrektsen, og fortsætter:

- Mit iværksættergen blev pludselig voldsomt pirret, især fordi at jeg nogle år forinden havde gennemført et forløb på et iværksætterkursus igennem Mariagerfjord Erhvervsråd. Jeg har altid haft en drøm om at starte noget op selv, og pludselig fik jeg chancen.

Samarbejdspartner og god beliggenhed trak afdeling til Hobro
Der gik ikke lang tid, før Bruno Engelbrektsen vendte tilbage til Holtec og sagde ja tak til tilbuddet om at oprette en ny afdeling. Dog havde han lige et enkelt forslag, som han syntes, Holtec skulle tage til efterretning:

- Jeg foreslog, at lokationen skulle flyttes til Hobro i stedet for Århus. Jeg kendte til området, fordi jeg kom fra en stilling som programmør i lokalområdet og vidste, at der var et kundesegment for Holtec. Derudover bor en af Holtecs største samarbejdspartnere, Beckhoff, i Hobro, så det ville være en kæmpe fordel at få en afdeling tættere på dem.

1.maj 2013 åbnede Holtec så en afdeling i Hobro, og indtil maj 2014 var Bruno Engelbrektsen eneste medarbejder i den lokalafdeling. Det sidste år har han så fået otte nye kollegaer og fungerer nu som afdelingsleder samtidig med, at han er medejer af Holtec-afdelingen i Hobro.

Både den nordjyske afdeling, samt hele Holtec Automatic vokser kraftigt, og Bruno forventer derfor at ansætte endnu flere medarbejdere inden for den næste periode.

Beliggenheden i Hobro gør, at virksomheden meget let finder kvalificeret arbejdskraft, og hos Holtec er det sjældent, at de venter med at rekruttere medarbejdere, til arbejdet rent faktisk er der.

- Vi rekrutterer som regel løbende. Vi søger altid nye folk, for vi er ikke interesserede i stilstand. Så hvis vi falder over en dygtig potentiel medarbejder, så ansætter vi vedkommende, fortæller afdelingsleder Bruno Engelbrektsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156