23948sdkhjf

Droner kræver kram

De professionelle droner, der de kommende dage flyver over UAS - HC Andersen Airport i Odense, er fyldt med teknisk kram af højeste kvalitet. Blandt leverandørerne til den flyvefærdig teknik er ODU.
Droner er ved at blive populære produkter, og selv om størstedelen af dronerne bliver solgt gennem legetøjs- og hobbybutikker, så er der også en stor efterspørgsel af dronerne til professionelle formål. I de professionelle droner er funktion, driftsikkerhed og flyvetid meget kritiske faktorer. Så der er et udtalt behov for funktionelle konnektorer med en lav vægt og høj pålidelighed.

I dagene 27. og 28. maj vil man kunne se ODU’s AMC-konnektorer både statisk og i praksis i dronerne, der vil gå i luften i Danmarks første UAS-testcenter (Unmanned Aircraft System), der har hjemme i den tidligere Beldringe-lufthavn – i dag HC Andersen Airport – nord for Odense. Der er på sin vis en god mening i, at ODU’s forbindelsesteknik går i luften, da luftvåbenet netop var de første kunder til ODU’s konnektorer i sin tid, oplyser ODU.

ODU’s AMC-serie (Advanced Military Connectors) af I/O konnektorer fås i fire forskellige udformninger: AMC High Density, AMC Push-Pull, AMC Break-Away og AMC Easy-Clean.

AMC High-Density er en super miniaturekonnektor til hårde miljøer og fremtidige våbensystemer, hvor der er behov for høje poltal trods en lav vægt og ekstrem lille formfaktor. High-Density konnektorerne egner sig typisk til kompakte letvægtsformål som våben-, vision-, måle- og kommunikationsudstyr, hvor høj pålidelighed og let håndtering er vigtige parametre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172