23948sdkhjf

Amerikansk våbenproducent går ind i MADE

Lockheed Martin vil som MADE-samarbejdspartner især støtte forsknings- og udviklingsarbejdet i forbindelse med MADE's nuværende fokus på automatisering og robotteknologi.
Manufacturing Academy of Danmark (MADE) har underskrevet en samarbejdsaftale med Lockheed Martin. En aftale der baner vejen for udvikling af nye og effektive produktionsmetoder, der skal styrke danske produktionsvirksomheders evne til at udføre højteknologisk arbejde.

- Avanceret produktion er en stærk drivkraft for økonomisk vækst. Sammen med MADE styrker vi i dag fundamentet for højteknologiske industrielle muligheder i Danmark i de kommende årtier, siger John D. Evans, vice president, Lockheed Martin International Engineering and Technology.

Den nye samarbejdspartner vil især støtte forsknings- og udviklingsarbejdet i forbindelse med MADE's nuværende fokus på automatisering og robotteknologi.

- Lockheed Martin spiller en ledende rolle i udviklingen af avanceret produktion. Vi er glade for, at vi efter blot et års drift er i stand til at tiltrække sådan en verdensklasse produktionsvirksomhed. Det vil styrke MADE’s internationale profil og inspirere nye medlemmer, der er interesseret i at styrke den danske produktionsindustri, siger direktør Nigel Edmondson, MADE.

Kilde: Dansk Industri http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078