23948sdkhjf

Stor eksportordre til Hydra-Comp

Skivevirksomheden har netop afsluttet en omfattende leverance til fødevareindustrien. Alaska er endestation for mere end 600 specialkonstruerede hydraulikcylindre.
Med projektering, udvikling af komponenter og løbende modificering af cylindrene har Hydra-Comp sammenlagt arbejdet med ordren i seks måneder. Direktør Jørgen Jacobsen erklærer sig tilfreds med både forløbet og det endelige resultat, selvom man er endt et godt stykke fra udgangspunktet:

- I forhold til første oplæg er der ændret meget ved konstruktionen. Vi begyndte fra nul, og projektet har krævet en tæt sparring med kunden undervejs. Der er lavet flere modificeringer for at finde frem til den optimale løsning. Der skulle også tages hensyn til det hårde og kolde klima, cylindrene skal fungere i. Det har været en spændende proces, siger direktøren og forklarer videre, at der er produceret i alt 660 certificerede hydraulikcylindre i rustfri stål:

- Produktionen blev delt op i etaper, da emnerne løbende skulle testes hos kunden. Den samlede produktionstid har været på knap seks uger, hvilket er tilfredsstillende.

Anlæg til fiskeindustrien
Jørgen Jacobsen fortæller, at cylindrene skal benyttes i forbindelse med opbevaringsanlæg til den omfattende fiskeindustri i Alaska. Det er første gang, virksomheden er underleverandør til dén branche, og de videnstunge projekter med øget udvikling og dokumentation, fylder stadig mere hos skibonitterne:

- Udvikling er netop nøgleordet. Bare det, at vi er i betragtning til en så omfattende ordre og efterfølgende får den, bekræfter, at vi bevæger os i den rigtige retning. Flere andre leverandører bød ind på opgaven, men der var stor tillid til, at vi kunne håndtere både udvikling og produktion, fastslår Jacobsen og understreger, at det i høj grad også er den fortsatte investering i rådgivning, der fører til resultater:

- Det tager tid og koster mange mandetimer, men det betaler sig i sidste ende. Hvert projekt er unikt, og det skal kunden mærke.

Mandskabsudvidelse på vej
Det er et år siden, Hydra-Comp modtog erhvervsprisen Den Gyldne Ambolt. Siden da er virksomheden vokset med yderligere et par ansatte, og nu skal der udvides igen. En større rekrutteringsproces er netop færdiggjort, og Jørgen Jacobsen forventer, at mandskabet bliver øget yderligere inden sommerferien:

- Vi er meget omhyggelige med at finde de rigtige medarbejdere. Kompetencer er én ting, men de skal også passe ind i huset og dele vores værdier. Salgsafdelingen skal igen udvides, og vi forventer snart, at kunne melde noget ud, slutter Jørgen Jacobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094