23948sdkhjf

Nyt om navne: CeramicSpeed udvider

Henry Vesterboe er tiltrådt som teknisk rådgiver hos CeramicSpeed Bearings, der har hjemsted i Holstebro.
Henry Vesterboe skal være med til at udvide virksomhedens arbejdsfelt til også at omfatte overvågning og optimering af produktionsudstyr i industrien. Hans speciale er vibrationsanalyse, som har hjulpet mange virksomheder til forbedret vedligehold med store driftsbesparelser til følge.

Siden 1982 har Henry Vesterboe beskæftiget sig med at udvikle og udbygge metoder til at måle og analysere maskiners og andet udstyrs bevægelser og vibrationer. Med resultater næsten som et hjertekardiogram er det muligt at forudse mulige problemer og forlænge levetiden for lejer og andre komponenter.

Henry Vesterboe er uddannet maskinmester og tog overvågningsteknologien i brug under sin ansættelse hos vitaminfabrikken Basf i Grenaa fra 1982 til 1996. Han har siden arbejdet videre med teknikken hos Grene Industri-service og senest Pronor IndustriTeknik.

CeramicSpeed leverer keramiske lejer til 250 produktionsvirksomheder – og til tusindvis af cykelryttere, herunder nogle af verdens bedste hold. Virksomheden har eget test- og udviklingscenter i Holstebro.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187