23948sdkhjf

Positiv udvikling hos Dansk Overflade Teknik

Overskuddet voksede markant hos overfladebehandleren i 2014.
Dansk Overflade Teknik omsatte i 2014 for 323,9 mio. kr., og det betød en vækst på 5 procent sammenlignet med året før. I samme periode blev overskuddet efter skat femdoblet fra 1,9 mio. kr. til 10,7 mio. kr.

- DOT (Dansk Overflade Teknik) har med et resultat på 10,7 mio. kr. for 2014 skabt et godt grundlag for en fortsat udvikling af virksomheden til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere. Under finanskrisen havde mange af vores kunder udfordringer med afsætningen, og som underleverandør blev vi derfor også ramt hårdt. Vores kunder har generelt fået det bedre, og internt har vi brugt megen tid og energi på at tilpasse vores virksomhed til de nye markedsforhold, siger administrerende direktør Henrik Steen-Jørgensen.

Finanskrisen gjorde det nødvendigt for DOT at arbejde målrettet med kapacitetstilpasning, effektivisering og omkostningsreduktioner, men under hele denne proces har der samtidig været fokus på, at kunderne ikke måtte opleve et faldende serviceniveau.

2014 bød ligeledes på et opkøb af virksomheden AquaCoat, og dermed sikrede man sig muligheden for at rustbeskytte/overfladebehandle emner, der hidtil ikke har kunnet varmforzinkes. AquaCoat’s rustbeskyttelse er specielt velegnet til tyndpladeemner og støbejern. Produktet bruges allerede i dag til rustbeskyttelse i automobilindustrien i USA, så alle krav til miljø og kvalitet er i forvejen meget grundigt dokumenteret.

- Vi er tilfredse med den resultatudvikling, vi har haft i de seneste år, men set i forhold til vores omsætning og i forhold til kravet om løbende fornyelse af vores relativt store produktionsapparat, er det nødvendigt at fortsætte udviklingen i de kommende år. Vejen er fortsat fokus på kundernes behov og villighed til fortsat at investere i kundesamarbejder både i Danmark, Sverige og Tyskland, siger Henrik Steen-Jørgensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079