23948sdkhjf

Festo og Pronor IndustriTeknik indgår strategisk samarbejde.

Det nye samarbejde er strategisk vigtigt for både Festo og Pronor.
Det nye samarbejde giver Pronor adgang til Festos mere end 30.000 pneumatiske og elektriske produkter og løsninger.

Søren Nedergaard, administrerende direktør hos Pronor, udtaler:

- For Pronor har det været vigtigt at finde en samarbejdspartner, som har et stærkt program inden for pneumatiske automationsprodukter, og som løbende kan uddanne vores teknikere. Dermed står Pronor stærkere, når vi skal hjælpe vores industrikunder med at servicere deres pneumatiske automationsløsninger. Vi glæder os meget til samarbejdet med Festo.

- Festo har ønsket at finde en samarbejdspartner, som kan være forhandler af vores produkter, men nok så vigtigt være servicepartner og tilbyde vedligehold og reparation af Festos produkter. Vi har ikke selv egen serviceafdeling, men kan nu tilbyde vores kunder service gennem Pronor. Vi ser meget frem til samarbejdet, supplerer John Brorup, salgschef hos Festo.

Festo er en global virksomhed inden for industriel automation. Koncernen har 17.800 medarbejdere i 176 lande. Pronor IndustriTeknik beskæftiger sig med service og reparation af industritekniske anlæg og servicerer dagligt mere end 3.000 kunder. Pronor har 58 medarbejdere og afdelinger i Århus, Ringe, Aalborg, Herning, og Middelfart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094