23948sdkhjf

Herning går Technomania

Ingeniørforeningen, IDA, går fuldstændig Technomania på årets HI-Messe i Herning.
Torsdag den 24. september bliver hele hal F under teknologi- og industrimesssen HI 15 omdannet til en stor event med navnet Technomania, der har til formål at give deltagerne et ordentligt skud teknisk innovation og kig ind i fremtiden.

IDA selv omtaler eventen som en ”en øjenåbner af de store”, og der vil være stribevis af konferencer og ultrakorte seminarer.

IDA’s mål er sammen med samarbejdspartnere fra ind- og udland at invitere på oplevelser, events og state of the art teknologi og ikke mindst fremtidens teknologier.

- Technomania 2015 er tænkt som et eventyrligt mødested i hal F - hjertet af HI-messen - hvor messedeltagere kan søge hen og få et pust af ”emerging technologies”, og blive overrasket, inspireret og underholdt, siger formanden for Ingeniørforeningens region IDA Vestjylland, Ib Kongstad.

Han fremlagde planerne for Technomania torsdag under HI 15 opstartsmødet i København den 25. juni.

Festo flyver
Den tyske automationsspecialist Festo præsenterer på Technomania det synlige resultat af et usædvanligt teknologiprojekt: En BionicOpter - en avanceret ultralet konstruktion, som er inspireret af et af naturens graciøse insekter: guldsmeden.

- Det er første gang, vi har BionicOpter med på en dansk messe, og vi er spændte på at se publikums reaktion, når vi flyver med den i hal F, fortæller Michael Puggaard Holst, der er marketingchef for Festo i Danmark.

IDA har i forbindelse med Technomania arrangeret besøg fra flere gymnasier over hele landet.

Artiklen er en del af temaet hi15.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079