23948sdkhjf

Schaeffler leverer løsninger til den nye VW Tiguan

I reklamen ser man den kendte tyske fotomodel Heidi Klum køre afslappet rundt i byen. Samtidig ser man husbonden og sangeren Seal give den gas i terrænet. Schaeffler Groups produkter er en vigtig faktor for sikkerhed, komfort og køreglæde i den nye VW Tiguan – uanset hvilke omgivelser man befinder sig i.
Endnu engang demonstrerer Schaeffler Group sine kompetencer som leverandør til en af verdens førende automobilproducenter.

Schaeffler er gået i serieproduktion med en ny INA-kuglegevindspindel til den elektrisk-mekaniske styring i den nye Tiguan (vinkelkontaktkuglelejerne i ratstammen er ligeledes INA fabrikat). Kuglegevindspindlen erstatter den komplekse hydrauliske servostyring, og det er med til at reducere CO2 emissionen gennem mindre friktion og deraf mindre brændstofforbrug.

INA-komponenter til ventildrev og remtræk bidrager yderligere til reduktion af brændstofforbruget. Derudover leverer Schaeffler Group også samtlige INA-lejer til gearkassen samt FAG-hjullejer til for- og bagakslen på den 4-hjulstrukne bil. LuK, som også er en del af Schaeffler Group, leverer de dobbelte svinghjul, koblingsskiver, den selvregulerende SAC-kobling samt frakoblingsmekanisme. Alt sammen bidrager det til en dynamisk og økonomisk bil.

Kilde: Schaeffler - http://www.schaeffler.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078