23948sdkhjf

Værktøjsgigant vokser i svagt marked

Kraftige investeringer i salg- og markedsudvikling ruster Kyocera Unimerco til fremtidig vækst.
Værktøjsleverandøren Kyocera Unimerco oplever en positiv udvikling i omsætning og indtjening i et langsomt marked med lav vækst - omsætningen steg med 37,4 millioner kroner.

Den største vækst sker uden for Danmark, hvor Kyocera Unimerco har op mod 80 procent af sin omsætning, og hvor virksomheden forventer yderligere vækst i de kommende år. Specielt Tyskland og USA har haft en rigtig god udvikling.

Tre nye selskaber
Kyocera Unimerco har i de seneste måneder investeret i en produktionsvirksomhed i Litauen, et joint venture i Tyrkiet og et datterselskab i Italien.

- Vi investerer i markeder, hvor vi ser en god udvikling. Vi vil gerne øge vores aktiviteter i Østeuropa, og derfor har vi købt den litauiske produktionsvirksomhed Garsdalo, der servicerer træ- og møbelindustrien i området. Det bringer os samtidig tættere på vores skandinaviske kunder, der har produktion i Østeuropa, siger vice president Anders Hegaard.

I Italien har Kyocera Unimercos aktiviteter nået et niveau, hvor virksomheden har etableret et egentligt datterselskab som platform for yderligere vækst i salget til den italienske metalindustri.

- I Tyrkiet har vi hidtil haft et kontor, men nu har vi startet et joint venture sammen med vores mangeårige tyrkiske partner, Bilginoglu. Vi ejer 70 procent af aktierne i det nye selskab, som vi forventer vil skabe gode resultater i et vækstmarked, siger Anders Hegaard.

Investeringer i produktion, markeder og teknologicentre
Anders Hegaard siger, at Kyocera Unimerco i den kommende tid vil investere yderligere i virksomhedens fabrikker og i salg og markedsføring, både i Europa og USA. Virksomheden vil også etablere flere teknologicentre, hvor kunder og medarbejdere kan blive uddannet i virksomhedens nye teknologier og produkter.

Kyocera Unimerco har i dag egen produktion i Danmark, England, USA og Litauen, foruden en del europæiske salgsselskaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08