23948sdkhjf

Ny direktør hos Dansk IngeniørService i Esbjerg

Finn Ewert Christensen tiltræder 1. september en stilling som direktør i ingeniørvirksomhedens Esbjerg-afdeling. Fokus bliver at opretholde den vækstkurs, som afdelingen har haft de seneste år.
Finn Ewert Christensen stoppede som direktør hos ingeniørselskabet Atkins´ dansk-skandinaviske energidivision på Esbjerg Havn. Her har han de seneste 10 år bygget en afdeling op fra få medarbejdere til at være omkring 60 medarbejdere, da afdelingen var på sit højeste. Finn Ewert Christensen har mere end 25 års erfaring i energibranchen fra blandt andet Dong, Statoil Danmark og Mærsk Olie & Gas

Fratrædelsen fra Atkins skete i foråret, og siden da har Finn Ewert Christensen brugt tiden på at beslutte, hvad fremtiden skal indeholde, og dertil er han nu nået.

- Jeg ser DIS som et rigtig godt match for mig. Jeg er klar til at løfte kontoret og dets ansatte og opfylde vækstplaner, som virksomheden har lagt både i forhold til antal medarbejdere samt inden for opgaver relateret til industrien og energibranchen, siger Finn Ewert Christensen.

Finn Ewert Christensen afløser Mogens Hess, som selv har haft til opgave at finde sin egen afløser til afdelingen i Esbjerg. Mogens Hess vender senere på året tilbage til virksomhedens bestyrelse, hvor han skal arbejde med strategisk udvikling af DIS.

- Det har været min fornemmeste opgave at finde en ny chef, og jeg kan trygt sige, at efter grundigt forarbejde har vi fundet den rigtige person med de rette kvalifikationer. Vi har fundet en, som kan føre Esbjerg-afdelingen frem mod den vækst, som vi forventer de kommende år, siger Mogens Hess.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173