23948sdkhjf

Det sker: Udnyt dine data bedre

Automationsleverandøren Novotek inviterer tirsdag den 22. september alle interesserede til ”Kepware Discovery formiddag” i Glostrup.
Det handler om Big Data, når automationsleverandøren Novotek tirsdag den 22. september inviterer alle interesserede til ”Kepware Discovery formiddag” i Glostrup. Deltagelse er gratis, og Novotek lover deltagerne tre spændende timer, hvor de vil få et ekstrakt af al den viden, som Novotek besidder omkring KEPServerEX. KEPServerEX er en kommunikationssoftware, der forbinder enheder og applikationer fra anlægs-kontrolsystemer til informationssystemer på administrationsniveau.

Softwaren løser de typiske udfordringer omkring interoperabilitet, skalerbarhed og centralisering. Novotek, som har forhandlingen af Kepwares produkter i Danmark, lover at give deltagerne et overblik over mulighederne i Kepwares kommunikationssuite samt at demonstrere, hvordan og hvor let produkterne kan anvendes.

Deltagelse er gratis, men Novotek ønsker tilmelding på forhånd enten på tlf. 4343 3717, eller på med emne ”Kepware Discovery Day 2015 tilmelding”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093