23948sdkhjf

Lars Løkke Rasmussen åbner HI 15

I forbindelse med den officielle åbning af Danmarks største industrimesse uddeler statsminister Lars Løkke Rasmussen ligeledes Automatiseringsprisen 2015.
Når HI-messen i Herning åbner dørene for tusindvis af fagfolk fra industrien 22. september 2015, er det statsminister Lars Løkke Rasmussen, der står for den officielle åbning og holder åbningstalen for de besøgende og udstillerne.

- Vi glæder os meget og er stolte over, at statsminister Lars Løkke Rasmussen endnu en gang åbner HI-messen og dermed er med til at sætte fokus på de teknologiske fremskridt, der gør industrien i stand til at øge produktiviteten, omsætningen og eksporten og dermed beskæftigelsen, udtaler administrerende direktør Georg Sørensen, MCH Messecenter Herning.

Uddeler Automatiseringsprisen 2015
I forbindelse med åbningen vil Lars Løkke Rasmussen også uddele Automatiseringsprisen 2015. Prisen gives til en person eller et team, der på en banebrydende måde og gennem automatisering baseret på robotteknologi, har bidraget væsentligt til at øge danske virksomheders konkurrenceevne og fastholdelse af arbejdspladser.

Efter den officielle åbning vil statsministeren deltage i en rundgang på messen for at kunne møde og tale med udstillere og dermed danne sig et indtryk af den rivende, teknologiske udvikling, der sker inden for alle industrigrene.

- På HI teknologi- og industrimessen 2015 vil de knap 600 udstillere præsentere deres nyeste produkter og løsninger, og særudstillingerne Wind Energy Denmark og Technomania sætter fokus på henholdsvis vindenergi og fremtidens teknologier. Samtidig kan vi præsentere det hidtil største konferenceprogram i forbindelse med en HI-messe, så de besøgende kan holde sig orienterede om den nyeste udvikling inden for alle industrigrene, siger Georg Sørensen.

HI 2015 finder sted 22.–24. september 2015 i MCH Messecenter Herning.

Artiklen er en del af temaet hi15.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097