23948sdkhjf

Smedefirma registrerer timer i skyen

Smedefirmaet RS Industri i Århus har for længst erstattet gammeldags ugesedler med timeregistrering via mobilen og smeltet det sammen med et online regnskabsprogram.
Det giver store tidsbesparelser, bedre overblik og færre fejl. Og den tendens er stigende blandt industri- og håndværksvirksomheder.

RS Industri beskæftiger 20 fastansatte og har løbende yderligere 15-20 mand tilknyttet i kortere eller længere perioder. Virksomheden har hele tiden cirka 50-60 sager kørende. Derfor er det vigtigt for Morten Aagaard Madsen, at han hele tiden kan følge med i svendenes time- og materialeforbrug, så der løbende kan faktureres videre.

- Svendene registrerer nu deres time- og materialeforbrug på de enkelte sagsnumre via mobil app’en Intempus, hvorfra jeg automatisk overfører alle data til online regnskabsprogrammet e-conomic. Svendene opdaterer deres timer og materialer hver dag, så jeg hele tiden har overblikket over de enkelte sager, forklarer Morten Aagaard Madsen.

Regnskabet kører online
Da medarbejderstaben i 2011 begyndte at vokse, gik RSI over til at bruge online regnskabsprogrammet. Alt er automatiseret, og med et enkelt klik får Morten Aagaard et detaljeret billede af hele sagsforløbet på alle opgaver.

- Jeg kan hele tiden følge med i virksomhedens nøgletal, for eksempel omsætning, udestående, betalinger, forbrug med mere, og derfor har jeg hele tiden overblikket, forklarer indehaver Morten Aagaard Madsen.

Samtidig har revisoren gratis adgang til RS Industris konto. Det betyder, at han hele tiden kan følge med i alle posteringer og selv hente alle oplysninger til både kvartalsgennemgangen og det årlige regnskab.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094