23948sdkhjf

554 udstillere tjekker ind på HI-messen

Interessen for at udstille på messen i Herning er på samme niveau som for to år siden.
Der er travlt hos arrangørerne af HI Skandinaviens teknologi- og industrimesse i MCH Messecenter Herning. Den store fagmesse foregår fra 22. til 24. september i de mange messehaller, og der sker stadig tilmeldinger til messen, som har seks forskellige fokusområder indenfor teknologi og industri.

- 554 udstillere har tilmeldt sig på nuværende tidspunkt, og det er på samme niveau som for to år siden. Vi får stadigvæk henvendelser, og vi lukker først for tilmeldingen helt op til messestarten, fortæller Mona Jakobsen, der er projektchef for HI-messen.

I 2013 var der 607 udstillere.

To fyrtårne
Projektchefen glæder sig til årets messe, og hun fremhæver specielt to ting, som er værd at lægge mærke til. Begge arrangementer foregår i Hal F.

- Wind Energy Denmark gør virkelig meget ud af deres tilstedeværelse. De har et kæmpe internationalt program, hvor hallen vil være mere konference-minded, siger Mona Jakobsen.

- Torsdag overtager Technomania, der er udviklet i tæt samarbejde ned IDA, Ingeniørforeningen. Programmet er på et niveau, som vi ikke har oplevet før. Arrangementerne er to fyrtårne.

De to første dage er Wind Energy Denmark i hallen med fokus på vidensdeling og networking. Denne del er udviklet i tæt samarbejde med Vindmølleindustrien og Dansk Forskningskonsortium for Vindenergi.

Technomania tager over i Hal F på messens sidste dag, hvor der er fokus på fremtidens teknologier.

Derudover er svejse- og gasfolket med igen, og det glæder projektchefen.

Artiklen er en del af temaet hi15.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109