23948sdkhjf

Blue Ocean Robotics indtager Sverige

Den danske robotvirksomhed åbner et kontor i Västerås i Sverige.
Det nye kontor gør det muligt at levere robotløsninger til sundhed og pleje, uddannelsessektoren samt fremstillingsindustrien i Sverige, samt indgå i udviklingen af nye generationer af robotløsninger i samarbejde med nøglepartnere i den svenske robotklynge i Västerås.

Udvidelsen skal ses som en direkte konsekvens af en stærk position på det danske marked og en stor vækst for Blue Ocean Robotics, hvilket nu giver anledning til at udvide ekspansionen til det nordiske område. Første trin er opstarten i Sverige, senere vil Norge og Finland følge efter.

- Vi er begejstrede over at kunne fortsætte med at udvide Blue Ocean Robotics. I forsommeren startede vi op i USA, og nu er vi kommet på plads i Sverige, hvor der er fantastiske muligheder inden for en række brancher, siger Claus Risager, medstifter af og partner hos Blue Ocean Robotics i Danmark.

Det svenske firma vil operere under navnet Blue Ocean Robotics Sweden AB. CEO og partner er Lennart Karlsson, der har stor erfaring inden for innovationsledelse og produktudvikling, samt en baggrund som R&D-direktør hos Camfil Group, ledende direktør hos Camfil Innovation AB, medstifter af Idea2Innovation Sweden AB og medlem af management teamet i det svenske Innovation Cluster, Robotdalen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219