23948sdkhjf

Nyt om navne: Delcam opruster

På grund af kraftigt voksende interesse fra danske metal- og plastvirksomheder styrker Delcam Danmark sin supportafdeling.
Delcam Danmark har ansat Jacob Ellingham Dyg, 33 år, som supportkonsulent med speciale i CAM-systemerne FeatureCAM fra Delcam og det danskudviklede HSM CAM fra Autodesk.

Jacob Ellingham Dyg har en baggrund som maskinarbejder og værktøjsmager. Han har mere end 10 års praktisk erfaring fra en række virksomheder inden for metal- og plastindustrien med forskellige CAM- og 3D CAD-systemer samt CNC-bearbejdning. Gennem sin karriere har han været med til at løse komplekse opgaver inden for både udvikling og bearbejdning.

- Vi er meget tilfredse med at kunne byde Jacob velkommen til Delcam Danmark. Vi er sikre på, at både vores eksisterende og nye kunder vil få stor glæde af hans omfattende erfaring med praktisk anvendelse af CAM- og CAD-systemer, siger administrerende direktør Søren Friis, Delcam Danmark.

Delcam Danmark med hovedkvarter i Kolding blev etableret i efteråret 2012. CADCAM-virksomheden blev sidste år udnævnt til det hurtigst voksende Delcam-selskab i verden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078