23948sdkhjf

Udviklingshus udvider forretningen

Homatic Engineering reagerer på kundernes krav. Med produktvedligeholdelse og specialistassistance vil man give kunderne endnu mere.
Siden finanskrisen har Homatic Engineering oplevet en stigende kunde-efterspørgsel på vedligeholdelse af produkter. Det østjyske udviklingshus har derfor taget det - ifølge dem selv - naturlige skridt ved at udvide porteføljen med produktvedligeholdelse.

Det drejer sig i bund og grund om at forlænge levetiden på kundernes produkter.

- Med det langt større fokus på kerneforretningen, som teknologi og produktudvikling, ses produktvedligeholdelse ofte som noget sekundært. Vi oplever, at med den rette indsats er der mange penge at spare for vores kunder. Herunder den daglige sparring med produktionen til omkostningsreduktioner, procesoptimering i værdikæden eller test imod nye standarder, siger CEO ved Homatic Engineering, Thorvald Horup.

Rykker helt ind hos kunderne
Samtidig sætter Homatic Engineering ind med specialassistance og de helt specifikke kompetencer, et enkeltstående projekt kræver.

- Og det er her, vi for alvor har flyttet os. Med interne såvel som eksterne samarbejdspartnere tilbyder vi for eksempel projektledelse og en bred vifte af ingeniørkompetencer lige fra mekanikkonstruktion og automationsløsninger til embedded og desktop-software samt softwareudvikling til mobile platforme, forklarer Thorvald Horup.

Kerneforretningen ventes at vokse
I forvejen har Homatic Engineering års erfaring med embedded software og hardware samt mekanik og typetest.

- Der er på nuværende tidspunkt en stor efterspørgsel på denne ydelse, og vi forventer, at denne interesse kun er begyndelsen, og vi har derfor høje forventninger til, at dette forretningsområde vil vokse kraftigt i årene fremover, siger Anick Hedin fra Homatic Engineering, og tilføjer:

- De to eksisterende områder; produktudvikling og produktgodkendelse, vil stadigvæk være vitale forretningsområder for Homatic Engineering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094