23948sdkhjf

Bcm Transtech udvider

Den fynske producent af lager- og håndteringssystemer har købt en ny industribygning 300 meter fra den eksisterende produktion.
Selv om Bcm Transtech for blot tre år siden forøgede de eksisterende kontor-, produktions- og lagerfaciliteterne på Industrivej 3 i Broby på Fyn med cirka 200 procent til i alt ca. 1.950 kvadratmeter, er pladsen allerede blevet for trang. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Udover den markante udvidelse har man også lejet 600 kvadratmeter lagerplads hos genboen, men heller ikke det har været nok.

Jagten på yderligere plads i det lokale industriområde er endt med, at et nystiftet ejendomsselskab, Bcm Industrivej 60 ApS har købt Industrivej 60 af Monoflex Ejendomme.

Grunden huser en industriejendom på i alt 4.685 kvadratmeter under tag og kan således rumme alle virksomhedens nuværende aktiviteter.

Hvorvidt Industrivej 3 bliver overflødig i fremtiden, vil afhænge af udviklingen i årene fremover.

Bcm Transtech har oplevet en meget positiv udvikling de senere år, og 2015 tegner til at blive et
rekordår, idet vi nu kan se, at vi vil forøge omsætningen med cirka 70 procent i forhold til året før, skriver virksomheden.

Industrivej nr. 3 og nr. 60 ligger kun 300 meter fra hinanden, og flytningen af virksomheden vil ske
gradvis over de kommende måneder, således at produktionen ikke vil blive nævneværdigt berørt.

Bcm Transtech beskæftiger sig næsten udelukkende med salg af specialudviklede lager- og håndteringssystemer for stanseværktøjer og trykklicheer til bølgepap- og kartonnageindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158