23948sdkhjf

DIRA flyver højt i Herning

Robotnetværket DIRA er oppe i en stor satsning under årets HI-messe. Standen er bygget op som et luftfartsselskab med seks stewardesser og 10.000 boardingpas.
Når HI-messen slår dørene op tirsdag den 22. september, står DIRA Airlines klar med seks søde stewardesser til at byde de besøgende velkommen om bord.

Det er anslaget til robotnetværkets store HI-satsning.

Ved indgangen til DIRA's messeområde får de besøgende deres boardingpas udleveret. Med det kan de besøgende indsamle stempler fra destinationer, der alle er udstillende DIRA-medlemmer og samtidig opnå vigtig viden om robotter og automatisering.

Målet er at blive meget klogere på, hvordan Danmark bevarer sin konkurrenceevne.

- For at sikre at ingen glemmer at få deres stempler, placeres boardingpasset tydeligt i den lille krog som de besøgendes navneskilt allerede hænger i. Det gør det bekvemt for de besøgende, at man ikke skal gå rundt med det i hånden, og måske får lagt det fra sig et sted. Det vil være særligt ærgerligt hvis der er mange stempler på - for jo flere stempler man har, jo større er chancen for at vinde et rejsegavekort på 10.000 kroner, lyder det fra DIRA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063