23948sdkhjf

Murrplastik går i offensiven i Danmark

Efter 25 års repræsentation i Danmark via Eegholm udvider Murrplastik aktiviteterne.
Murrplastik har gennem de seneste 25 år været repræsenteret i Danmark igennem Eegholm A/S i Sønderborg. Men når HI 2015 slår dørene op, er det første gang, Murrplastik deltager med personale fra eget salgskontor i Sønderborg. Det åbnede 1. april i år.

I Danmark er Murrplastik i forvejen kendt inden for segmenterne kabelkæder, opmærkningssystemer, beskyttelsesslanger, forskruningssystemer samt kabelgennemførings- og monteringssystemer.

Troen på, at kunderne i fremtiden får endnu mere behov for lokal support, er for opadgående i disse år. Dette gælder især for de lidt mere komplekse udfordringer inden for kabelbeskyttelse, kabelmærkning, identifikation, automation og robotudstyr.

Vil være vigtig spiller
Qua denne tro valgte man at gå skridtet videre med dansk salgskontor i Sønderjylland.

- Vores ønske er at blive en vigtig spiller i Danmark, og vores højteknologiske plastprodukter findes i næsten alle industrielle sektorer lige fra bilindustrien, værktøjsfremstilling og maskinindustrien til elektrisk og medikoteknik, emballering og træbearbejdning, lyder det fra Murr­plastik.

Virksomheden pointerer, at det nye salgskontor i Danmark vil betyde hurtigere service.

Murrplastik har hovedkvarterer i Oppenweiler i nærheden af Stuttgart i Tyskland og blev grundlagt i 1963 af Horst Hölzl og er i dag stadig familieejet. Virksomheden har omkring 500 medarbejdere ansat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078