23948sdkhjf

BITVA slår navnet fast på HI-messen

Den nye fællesorganisation for tekniske leverandører har to fællesstande med på HI-messen.
Der bliver sat en tyk streg under BITVA-navnet, når HI-messen ruller i messecenteret i Herning.

BITVA er den nye samlende brancheorganisation for de tekniske leverandører, og navnet står for ”Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation”.

Sammenlægningen fandt reelt sted ved årsskiftet, og nu begynder de 150 medlemsvirksomheder at drage fordel af de større muskler og nye muligheder.

To fællesstande
En af mulighederne for medlemmerne på HI-messen er BITVA’s to fællesstande, hvor flere medlemmer har samlet sine messeaktiviteter. Andre medlemmer er på messen med egen stand.

- Det har været et ønske fra medlemmernes side, at man kan komme til Herning uden de store udgifter. Derfor er de her fællesstande bygget op, hvor man som udstiller blot indleverer logoer og ønsker til opbygning, som så er klar, når man ankommer til messen med sine produkter og sit udstyr, fortæller Niels Barfod Jakobsen, der er med i BITVA’s bestyrelse og med i messekomitéen.

Derudover er han indehaver af V. Løwener, som er teknisk leverandør til både proces- og maskinindustrien samt entreprenørbranchen.

- Fællesstanden er en nem måde at komme på udstilling for vores medlemmer, siger Niels Barfod Jakobsen, som forklarer, at de tidligere underorganisationer allerede var i gang med fællesstande, inden sammenlægningen til BITVA.

Derfor er der en stand i Hal M, som dækker automation og procesteknik, og en stand målrettet værktøj og værktøjsmaskiner i Hal H.

Stærkere sammen
For Niels Barfod Jakobsen er der ingen tvivl om, at det har styrket de tekniske leverandører, at de nu står sammen i en fælles forening, der dækker alt fra gear og motorer til flowmålere.

- Det giver meget mening, at vi har samlet os, når vi skal håndtere specielle tekniske krav, presse på i EU-regi og møde politikerne på Christiansborg. Vi bliver hørt på en anden måde, når vi står sammen, påpeger Niels Barfod Jakobsen.

BITVA er delt ind i ni undergrupper, der hver især fokuserer på generelle tendenser, tekniske specifikationer, nye regler, udstillinger, statistik og indberetning.

BITVA har fællesstande i både Hal H og Hal M.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078