23948sdkhjf

Messestart med høj aktivitet

AVN Teknik og AVN Hydraulik er blandt de 600 udstillere på årets HI-messen i Herning. Der meldes om høj aktivitet fra messens begyndelse.
- Vi har haft stor standaktivitet på begge vores stande, M9950 i hal M og D3260 i hal D, lige fra morgenstunden, hvor MCH Herning slog dørene op. Der har allerede været mange kvalificerede besøgende på første messedag, som går målrettet efter den tekniske ekspertise og ”know how”, som vi kan tilbyde inden for slibning, automations- og montageløsninger”

Sådan siger salgsdirektør, Henrik Sahl Bech, for AVN Teknik.

- HI-messen er en unik mulighed for os til at vise vores store bredde og dybde inden for vores forretningsområder. Vi har helt klart indtrykket af optimisme, men der er samtidig en vis usikkerhed at spore omkring udefrakommende påvirkninger og udviklingen i økonomien hos vores primære eksportlande. Vi ser også den tendens, at flere virksomheder flytter produktionen hjem til Danmark og efterspørger intelligente produktionsløsninger, som kan tilføre virksomhederne en vækst og reduktion af produktionsomkostningerne, siger Henrik Sahl Bech.

AVN Teknik vil være at finde i hal D stand D3260, hvor der er fokus på værkstøj, svejsning og produktionsudstyr. AVN Teknik fremviser bl.a. se de nyeste slibeprodukter, som er blevet præmieret med hi-MARKS stjerner af messekomiteen. Der vil også være ”live” demonstration af den nye hårdmetal fræsestift med hugning STEEL, og der vil være rig mulighed for at indhente tips og tricks til optimal slibning.

AVN Teknik er også repræsenteret med forretningsområderne automation og montage i hal M på stand M9950. Der vil her være fokus på bespændingsværktøjer og el-skruetrækkere, fra den anerkendte producent Desoutter, som sikrer præcis og ensartet bespænding af bolte og skruer mm. Derudover vil der blive vist eksempler på kundetilpassede ergonomiske montageløsninger, som AVN Teknik har gennemført for nogle af verdens største vindmølleproducenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078