23948sdkhjf

GS-Hydro har fået plads til vækst

Leverandøren af rørsystemer og hydrauliske løsninger er rykket fra Vamdrup til Kolding Syd.
Flytningen har ikke blot betydet, at GS-Hydro er kommet tættere på motorvej E45, men også at virksomhedens areal er blevet tredoblet, så man nu råder over 3.000 kvadratmeter som delleje i ACO Engineerings bygninger.

I modsætning til i Vamdrup har man også i Kolding formået at samle alle virksomhedens aktiviteter under samme tag - tidligere var det fordelt i flere forskellige haller.

- Vi har fået et større rørlager, og vi har plads til nye forretningsaktiviteter og nye maskiner. Vi har udvidet vores slangeproduktion med yderligere udstyr, og vi har fået nogle områder, hvor vi kan håndtere pakke-projekter. Og så har vi fået bedre udstyr – der er mange traverskraner i bygningen, som komplementerer vores aktiviteter super godt. Vi har fået et optimeret og meget bedre flow, fortæller Henrik Hinz, der er administrerende direktør hos GS-Hydro Danmark.

Fremtidige udvidelser
Udover fremtidige udvidelser er der også allerede blevet plads til nye tiltag.

- En af de aktiviteter, vi har udvidet med, er vores Smart Care-koncept, som er et vedligeholdelsesprogram til slanger på for eksempel boreplatforme. Man monterer en RFID-chip på slangen, og den fortæller, hvornår den skal inspiceres og udskiftes, og det er en af de aktiviteter, vi forventer os meget af, siger Henrik Hinz.

- Der er allerede god interesse for konceptet fra vores kunder – specielt offshore efterspørges der systemer, som hjælper med at gøre deres overvågning af slanger lettere i en hektisk hverdag, tilføjer han.

Alle forudsætninger for vækst
GS-Hydro-direktøren forventer da også, at de mange ekstra kvadratmeter og nye tiltag kommer til at løfte virksomheden i de kommende år.

- Vi leverer både til offshore, marine og den landbaserede industri. Offshore er lidt i knæ for øjeblikket, men vi har været rigtig gode til at kigge på vores landbaserede og marine aktiviteter, hvor vi har kunnet bibeholde vores fokus, forklarer Henrik Hinz.

- Så vi er da fortrøstningsfulde, og med de lokaler, vi har fået, er vi perfekt rustet til den nærmeste fremtid. Vi har de rigtige lokationer, det rigtige team og alle forudsætninger for vækst, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111