23948sdkhjf

"Det her er et tilbud, jeg har drømt om"

Claus Grud bliver selvstændig og får agenturet på Timesavers-maskinerne i Danmark. Derudover får han ansvaret for salget i de øvrige nordiske lande.
Agenturet på Timesavers by Grindingmaster er nu hos Claus Grud. Hollandske Timesavers er kendt for at producere maskiner med roterende børster og slibebånd. Det er maskiner, der sliber, afgrater og kantrunder emner inden for kategorien af laser-, plasma,- oxyfuelskårede og stansede emner.

- Det her er et tilbud, jeg har drømt om. Timesavers er det bedste produkt på markedet og har slet ikke den udbredelse, som maskinerne berettiger til, siger Claus Grud, der åbner showroom og testcenter i Hedensted.

Claus Grud kommer fra en stilling som produktchef hos Svejsehuset A/S, som netop havde agenturet på Timesavers.

Nu bliver han selvstændig med eget firma, Timesavers Nordic, hvilket dog kun gælder for salget af Timesavers i Danmark. For Norge, Sverige og Finland er han ansat som area sales manager af den hollandske koncern.

- Det er en stor udfordring at få ansvaret for salg og backup for de nordiske lande. Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Claus Grud.

Timesavers Nordic går i luften per 1. oktober 2015.

Eksperter på plads
Blandt de nordiske lande står der ifølge Claus Grud flest Timesavers-maskiner i Danmark, omkring 50 styk. En god del af disse maskiner har han i øvrigt selv solgt i sit tidligere virke hos de daværende virksomheder Per Andresen Værktøjsmaskiner og Dansk Plade Team.

På det slibetekniske område har Timesavers Nordic indgået aftale med Hermes Schleifmittel, som kan træde til med ingeniørmæssig rådgivning og knowhow. På serviceområdet er der indgået aftale med LP Maskinservice, som opstiller og servicerer maskinerne.

- Sammenlignet med de konkurrerende mærker differentierer Timesavers sig på effektivitet, robusthed og alsidighed på procesværktøjer. Det er et superstærkt produkt, som matcher den målgruppe, for hvem kun det bedste er godt nok, understreger Claus Grud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094