23948sdkhjf

Nyt om navne: BK Engineering udvider projektingeniørholdet

BK Engineering har for nyligt ansat to nye tekniske kollegaer som følge af den øgede kundestrøm.
For at imødekomme en bred efterspørgsel fra forskellige kundesegmenter, har BK Engineering fornylig rekrutteret to nye ansatte. Thomas Kragelund, 30 år, er blevet ansat som projektingeniør for at yde støtte til BK Engineerings nøglekunder, blandt andet det Danske Forsvar. Thomas er uddannet maskinmester, og har en baggrund som smed samt en periode i det Danske Militærpoliti. Thomas vil primært arbejde med produktudviklingsopgaver, såsom design af 2D-tegninger og udvikling af 3D-modeller. Derudover vil han også arbejde med overvågning af produktion.

Claus Rune Skovbo Larsen, 33 år, er uddannet produktionsteknolog. Før sin ansættelse hos BK Engineering har han tilbragt otte år med design og samling af dampkedelsystemer for teknologifirmaer i området. Som nyansat projektingeniør vil Claus arbejde med konstruktionen af 3D-modeller samt klargøringen af tekniske tegninger for at sikre en fejlfri fremstilling af et givent produkt.

BK Engineering er en del af Aalborg CSP Group, og virksomhedens kundebase omfatter udover Forsvaret også små og mellemstore virksomheder, store organisationer og statslige institutioner fra forskellige industriområder. I dag tilbyder BK Engineering et bredt udvalg af ingeniørydelser igennem hele udviklingscyklusen af stålkonstruktion, maskineri og tekniske installationer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094