23948sdkhjf

Sihm Højtryk lander ny eksportaftale

Esbjerg-virksomheden har indgået en agentaftale med AFI i Saudi Arabien om forhandling af virksomhedens egenproducerede højtryksanlæg.
AFI har base i Dammam, Saudi Arabien, og 17 salgskontorer fordelt ud over hele Mellemøsten og Golf-området. De er i forvejen forhandler af forskellige industrivarer, såsom trykprøvningsudstyr, slanger, fittings og så videre, og Sihm Højtryk ser sine anlæg som en naturlig udvidelse af dette sortiment.

Over de sidste par måneder har Sihm Højtryk været på besøg i Saudi Arabien, blandt andet for at forestå træning af AFI’s personale, og AFI har været på besøg hos Sihm Højtryk i Esbjerg. Begge parter er meget optimistiske med hensyn til det fremtidige samarbejde.

Sihm Højtryk har allerede en agent i Singapore, Finessco Engineering Pte Ltd, som man har haft stor succes med, og man håber, at aftalen med AFI vil blive lige så succesfyldt.

- Der ligger et kæmpe potentiale for vores produkter i Golfen, og vi håber, at vi med indgåelsen af aftalen med AFI kan få et fodfæste på dette marked også, skriver Sihm Højtryk i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094