23948sdkhjf

CAMWorks tilbage på dansk jord

Siden 1. august har Silkeborg-virksomheden CADWorks.dk stået for forhandlingen af det integrerede CAM-sytem på det danske marked.
Gennem de seneste ti år har forhandlingen af CAMWorks ført en noget omskiftelig tilværelse i Danmark. Forhandlingen og supporten er skiftet mellem flere virksomheder, men nu har CADWorks.dk overtaget hele forhandlingen af det amerikanske CAM-system.

Det er Tim Rosendal Halvorsen, der står bag CADWorks.dk, og han var ikke i tvivl, da han fik muligheden for at forhandle CAMWorks i Danmark.

- Det er et særdeles kompetent CAM-system, og jeg er forundret over, at ingen har snuppet forhandlingen. Folk sidder med frygtelig forsimplede stand alone systemer uden integreret CAD, og i dag kan man ganske enkelt ikke arbejde med komplicerede emner uden at have et CAD-system ved hånden, forklarer Tim Rosendal Halvorsen.

- Med CAMWorks tilbage på dansk grund, kan Solidworks- og Solid Edge-kunder nu få et kompetent CAD/CAM-system, hvor man ikke behøver sende filer frem og tilbage imellem applikationer, uddyber han.

Tim Rosendal Halvorsen har selv en baggrund som maskinarbejder og har de seneste seks år arbejdet som teknisk supporter og underviser i Solidworks. Han glæder sig dog til at tage forhandler-rollen på sig.

- Denne gang rykker jeg tilbage til produktionsgulvet, hvor jeg er uddannet og selv har stået i mere end 15 år. Min erfaring med CAM-systemer strækker sig efterhånden vidt, og jeg kan kun se tilbage og ønske, at jeg havde haft samme værktøjer til rådighed dengang, som man har i dag, siger han.

Udover de to integrerede løsninger til Solidworks og Solid Edge forhandler CADWorks.dk også CAMWorks Solids, som er bygget på en Solidworks OEM-version. Der forhandles også Wire EDM, Nesting samt Virtual Machine.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094