23948sdkhjf

Nyt om navne: Velkendt ansigt hos DSM

Svend Jessen er blevet ansat som seniorrådgiver og konsulent hos Dansk Smede- & Maskinteknik.
Dansk Smede- & Maskinteknik i Rødding styrker sig på området for salg og rådgivning inden for produktionsudstyr til ostemejerier, idet Svend Jessen den 1. oktober er tiltrådt som seniorrådgiver og konsulent i virksomheden. Svend Jessen er et kendt ansigt i mejeribranchen, og har 40 års erfaring indenfor design og levering af udstyr til især ostemejerier.

- Vi er rigtig glade for at have tilknyttet Svend Jessen. Han kommer med en utrolig stor viden og erfaring, som betyder, at vores kunder får særdeles kompetent sparring, når det drejer sig om løsninger til ostemejerier, siger key account manager Karsten Andersen fra DSM.

- Og jeg glæder mig til fremover at repræsentere DSM. DSM har altid været kendt for at levere produkter i høj kvalitet, og vores størrelse og fleksibilitet gør, at vi også leverer stærke løsninger til mindre ostemejerier, fortæller Svend Jessen.

DSM har efterhånden været leverandør til danske ostemejerier igennem 20 år, hvor man har leveret alt i osterier, saltanlæg, vaskemaskiner og efterbehandlingsudstyr, men også enkeltstående maskiner i bestående anlæg.

Både Svend Jessen og Karsten Andersen deltager på International Food Contest og kan mødes på stand J 0057.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078