23948sdkhjf

Sikkerhedssko skal se smarte ud

Tunge, rigide og kedelige er ord, man forbinder med sikkerhedssko. Men Puma har et andet bud på smart fodtøj til arbejdet.
De er store, de er klodsede, de er ikke særligt pæne og så er de nærmest ubøjelige. Sådan tænker mange nok om de sikkerhedssko, der hver dag betræder de danske industrigulve.

Men for dem, der vil have noget, der er pænere, slankere og fleksibelt kan der være god grund til at kigge mod Puma. Den store tyske producent af sportstøj og sko producerer nemlig også sikkerhedssko til blandt andet industrien.

- Det folk gerne vil have, er sko, der minder om ganske almindelige gummisko. De må gerne være smarte, siger Kasper Bræmer, der er salgskonsulent hos Tranemo Workwear i Danmark, der fører Puma Safety Shoes, som det hedder på moderne dansk.

Fleksible og lette
Skoene til industrien vejer omkring 550 gram, og er ikke ”alt for firkantede,” som Kasper Bræmer formulerer det.

- I stedet for at have en stålsnude, bruger man fiberglas. Det gør skoen lettere, når man går rundt, siger Kasper Bræmer.

Fiberglasset er desuden tilpasset sådan, at det ikke skarver fødderne, når man eksempelvis bøjer tæerne.

Kasper Bræmer forklarer, at virksomheden har stor succes med salget af sikkerhedsskoene fra Puma til industrien. Det skyldes blandt andet, at virksomheden bruger et system, de kalder try and buy – prøv og køb.

- Det giver medarbejderne mulighed for at prøve skoene, inden der skal investeres i nye. Derefter kan vi så vise dem en forhandler, der har dem til salg, siger han.

Artiklen er en del af temaet hi15.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094