23948sdkhjf

Initiativpris til BJ-Gear

DI Østjylland overrakte onsdag eftermiddag den årlige initiativpris til Skanderborg-virksomheden.
Når man kører på motorvejen mod Århus fra Skanderborg, og et kort sekund kigger til højre, så vil man måske få øje på en virksomhedsfacade, hvor der står BJ-Gear.

Selvom industribygningen ved første øjekast afspejler at ”her er orden på tingene”, så er det nok de færreste, der kender til det mønstereksempel på et moderne erhvervseventyr, som gemmer sig bag murene.

Mens mange andre virksomheder valgte at flytte produktionen til udlandet, besluttede BJ-Gear på et tidligt tidspunkt at fastholde produktionen og arbejdspladserne i Danmark og i stedet satse på automatisering og robotteknologi.

Det viste sig at være den helt rigtige strategi for BJ-Gear, der i dag har et fleksibelt og effektivt produktionsapparat, der kan levere komplekse og højteknologiske løsninger. Det har betydet, at BJ-Gear nu indtager en førende position på verdensmarkedet for blandt andet teknisk udstyr til hospitaler. Det kan for eksempel være bevægelige dele til røntgenscannere eller patientborde. Et andet vigtigt segment er hygiejniske gearløsninger til fødevareindustrien.

- BJ-Gear A/S giver et fantastisk godt svar på, hvordan vi kan fastholde produktion i Danmark. En høj grad af automatisering og en tæt sammenhæng imellem salg, udvikling og produktion gør virksomheden i stand til at designe og producere helt specielle og konkurrencedygtige gearløsninger til kunderne. Derfor er virksomheden den helt rigtige vinder af DI Østjyllands Initiativpris 2015, siger formand Steen Bødtker, DI Østjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094