23948sdkhjf

Åbent hus hos Værktøjs Service Aalborg

I slutningen af 2008 flyttede Værktøjs Service Aalborg i nye lokaler, og dem får virksomhedens kunder og leverandører nu muligheden for at se nærmere på.
Fredag den 16. maj kl. 13.00-16.00 åbner Værktøjs Service Aalborg nemlig dørene op for de nye lokaler på Sagavej i Gistrup, og her vil man ved selvsyn kunne se virksomhedens nye domicil.

Flytningen blev veloverstået tilbage i efteråret, og direktør Rene Overvad lægger ikke skjul på, at han er glad for, at lokalerne på Gørtlervej i Aalborg nu er blevet skiftet ud med noget mere moderne i Gistrup.

- I de nye lokaler har vi 600 kvadratmeter til rådighed, og det er faktisk en fordobling i forhold til det areal, vi havde inde i Aalborg. Det er noget, vi kan mærke i det daglige, siger Rene Overvad og hentyder til, at der nu er blevet meget mere plads mellem maskinerne.

- En flytning er ikke noget, man gør af lyst. Vi boede inde på Gørtlervej i ca. 25 år, og til sidst blev der for lidt plads. Der var simpelthen ikke flere udvidelsesmuligheder derinde, fortsætter han.

Læs mere om Værktøjs Service Aalborg på http://www.vs-sliberi.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094