23948sdkhjf

Millionordre til Qubiqa

Den danske automationsvirksomhed skal levere nyt produktionsanlæg til den norske kødproducent Fatland.
Med over 3,2 mia. i omsætning er den norske kødproducent Fatland en stor spiller på det norske marked for fersk og frosne kødprodukter. Qubiqa har tidligere i år fået en mindre ordre på Qubiqa miniloadkraner til Fatland.

Fatland udvider nu deres produktionsanlæg i Ølen Norge med 16.000 kvadratmeter og fordobler dermed kapaciteten. Udvidelsen indeholder et moderne forsendelsesområde med en meget høj grad af automatisering - ”en teknologisk revolution” som Svein Fatland, der er daglig leder af Fatland Ølen, har udtalt det.

Qubiqas logistikanlæg sørger for at akkumulere produkterne inden palleteringen, så det sikres, at der ikke opstår produktionsstop på grund af ekspeditionen. Systemet består af en automatiseret buffer-proces og en automatiseret palleteringsproces, inden produkterne bliver kørt til en venteposition, hvor de er klar til at blive sat på lastbiler.

Det automatiserede logistikanlæg giver Fatland en højere udnyttelse af pladsen samt sikrer både en højere leveringssikkerhed og -præcision blandt andet på grund af eliminering af fejlpluk. Samtidig giver det Fatland en mulighed for at spare bemanding og for at sikre en bedre ergonomi for de resterende medarbejdere.

Leverancen til Fatland består af en række af Qubiqas produkter, der er tilpasset Fatlands behov på den mest optimale måde, eksempelvis miniloads, robotpalleteringsceller, mønsterborde, baner, hejs, transfervogne, med mere Der er forventet overlevering i sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281