23948sdkhjf

Generationsskifte hos Skako Vibration

Skakos franske direktør overtager per 1. januar 2016 jobbet som administrerende direktør for Skako Vibration.
Bestyrelsen for Skako Vibration har udpeget direktør Lionel Girieud, 44 år, som ny administrerende direktør i Skako Vibration per 1. januar 2016.

Lionel Girieud er allerede medlem af direktionen, og i forbindelse med det planlagte generationsskifte fratræder direktør Carl Christian Graversen, 60 år, som administrerende direktør i Skako Vibration ved udgangen af 2015.

Carl Christian Graversen fortsætter som direktør i Skako A/S, hvor han skal arbejde med strategiske muligheder i overensstemmelse med Skakos vækststrategi indtil udgangen af juli 2017, hvor han fylder 62 år.

Lionel Girieud er fransk, bosiddende i Strasbourg og uddannet ingeniør. Han startede som salgsingeniør i det franske datterselskab Skako Vibration SA i 1996. I 2002 blev Lionel Girieud udnævnt til salgschef i Skako Vibration SA, og i 2005 fulgte udnævnelsen til administrerende direktør for Skako Vibration SA.

Bestyrelsesformand Kaare Vagner glæder sig over, at Skako med Lionel Girieud får en stærk international chef ind på en toppost i Skako-koncernen og lægger ikke mindst vægt på Lionel Girieuds store succes i de nordafrikanske lande, hvor der er konstateret et betydeligt vækstpotentiale for Skako Vibrations produkter. Skako Vibration har i de sidste fem år været præget af stærk vækst på såvel omsætning som indtjening. Således er omsætningen vokset fra 114,5 mio. kr. til 179,6 mio. kr. i perioden 2009-2014.

Skako-koncernen har dermed fuldført det planlagte generationsskifte, der blev påbegyndt med ansættelsen af CFO Henrik Funk og efterfulgt af udnævnelsen af Søren Pedersen til administrerende direktør i Skako Concrete.

- Vi er nu fornuftigt på vej igennem vores turnaround og er derfor ganske tilfredse med, at vi nu på øverste ledelsesniveau har fået sat et stærkt og dynamisk, men også erfarent hold, der skal sikre de kommende års indtjeningsvækst, slutter bestyrelsesformand Kaare Vagner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11