23948sdkhjf

2015 bliver rekordår for Festo

Ekspansion, en stærk tro på fremtiden og en tendens til at gå rundt med armene lidt vel højt løftet præger automationsspecialisten Festo - ikke alene i Danmark, men globalt.
I forhold til vækst bliver 2015 et rekordår for Festo, som kommer ud af året med en vækstrate, der ligger højere end nogen sinde inden finanskrisen, og det får topledelsen til at tro på, at man har fat i noget af det rigtige: det, som både markedet og kunderne efterspørger.

- Især inden for den avancerede del af automatisering ser vi, at mange af vores store og loyale kunder har det rigtig godt. Det er kunder, der arbejder med en kombination af pneumatisk og elektrisk automation. Robotteknologien er en del af dette, men i 20-30 procent af tilfældene er robotter ikke hurtige nok, konstaterer salgschef John Brorup, Festo A/S.

Skaber værdi i flere lag
Festo er en familieejet virksomhed koncernen har afsat store milliardbeløb i euro til en femårs plan, hvor forskning og udvikling står i centrum.

I det hele taget står læring i fokus for de fleste aktiviteter, for kun gennem læring kommer man forrest.

- Hver dag går vi på arbejde for at lære. Lære om vores kunders behov og vilkår, for gennem læring opstår forståelse, og med forståelse kan vi opfylde vores kunders behov samt skabe produktivitet og værdi for kunderne, pointerer John Brorup.

Sundt dansk automationsmarked
Ifølge Festos salgschef er det danske automationsmarked i dag både sundt og i vækst. Måske ikke med samme buldrende fremfart, der kendetegnede tilstandene inden finanskrisen, men godt på vej. Denne udvikling så Festo allerede under finanskrisen, og indrettede virksomheden derefter. Således ”går” Festo i dag på fire ben, som ikke alene er optimeret til dagens markedsforhold, men tillige er medvirkende til at sikre virksomhedens fortsatte vækst og succes.

- Vi arbejder dels med kundetilpassede løsninger, dels med vores traditionelle pneumatikprodukter, dels med en platform af elektriske bevægelsesløsninger, som det er meget nemt at arbejde med, og sammensætte på kryds og tværs. Og endelig arbejder vi med procesautomation, hvor vi i de senere år har udviklet vores platform af aktuatorer og positionerer til medieventiler, der blandt andet anvendes i den farmaceutiske industri samt inden for vand, spildevand og energi, fastslår John Brorup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109