23948sdkhjf

Kæmpe stålspær til Mascots nye domicil

Byggeriet af arbejdstøjsproducenten nye domicil og højlager i Silkeborg er skudt i gang. Give Stålspær står for projektering, levering og montering af 900 tons stålkonstruktion.
Byggeriet af det ca. 34.000 kvadratmeter store og markante domicilbyggeri ved Silkeborg er efter flere år på tegnebrættet gået i gang. Hos Give Stålspær har man taget hul på projekteringen. Virksomheden leverer i alt 900 tons specialkonstruktion til byggeriet, bestående af kæmpe store stålspær med en spændvidde på hele 65 meter:

- Det er altså stålspær med en ualmindelig stor spændvidde og i en størrelsesorden, der er værd at bemærke, lyder det fra Give Stålspær.

Ud over stålspærkonstruktion leverer Give Stålspær også bjælkekonstruktion til kontordomicilet.

Byggeriet består af kontor- og administrationsfaciliteter, et automatiseret højlager og logistik- og lagerarealer. Kontorbygningen får fem etager på i alt 27 meter og bygges i beton og stål med en glasfacade ud mod motorvejen. Alle faciliteter bliver samlet omkring et atrium, som kommer til at skære sig ned gennem bygningen og på den måde skaber sammenhæng mellem virksomhedens forskellige afdelinger.

Det nye domicil skal samle Mascot Internationals seks eksisterende lokaler i Silkeborg under ét tag. Med det nye lager bliver der plads til endnu flere varer og en effektiviseret produktion. Domicilet forventes at være klar til indflytning i 2017.

Mascot Internationals domicil er tegnet af arkitektfirmaet CF Møller og projekteret i samarbejde med ingeniørfirmaet Midtconsult. MJT står som bygherrerådgiver på opgaven.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142