23948sdkhjf

Stort rykind til fabrikantens farvel

Mere end 300 gæster var med på Odin Maskinfabrik, da fabrikant Gorm Rasmussen takkede af.
Odin Maskinfabrik i Slagelse havde i fredags inviteret kunder, samarbejdspartnere, venner og netværk til reception i anledning af fabrikant Gorm Rasmussens farvel til virksomheden og beslutning om at gå på pension i forbindelse med sin 70 års fødselsdag.

Den invitation havde mange gæster taget imod.

- Vi havde en fin dag, hvor over 300 besøgte os. Det var meget overvældende, at så mange kom forbi. Det virkede ikke som om, at den sne der var kommet op til fredagen lagde en dæmper på folk, fortæller sønnen Mads Strøjer Rasmussen, der nu overtager maskinfabrikken.

Gorm Rasmussen selv var meget glad for fremmødet, og der blev under receptionen fortalt masser af anekdoter for alle de projekter, som Gorm Rasmussen har været med til at løse gennem tiden.

Generationsskifte
Siden Gorm Rasmussen startede i sin fars virksomhed Odin Maskinfabrik i Slagelse i 1965, har han opbygget et ry som kreativ maskinkonstruktør, og mange af de allerstørste virksomheder i Danmark har gennem årene fået løst ”uløselige” opgaver hos Odin, der i dag beskæftiger lige omkring 50 medarbejdere.

Gennem en årrække har Odin Maskinfabrik gennemgået et eksemplarisk generationsskifte, og sønnen Mads Strøjer Rasmussen har allerede kørt virksomheden i en periode, hvor Gorm har trappet sine aktiviteter på kontoret ned.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094