23948sdkhjf

Vink Plast indgår samarbejde med 3D printproducent

Med et nyt samarbejde om 3D printeren Mark One kan Vink Plast præsentere en verdensnyhed i Danmark.
For nogle måneder siden indgik Vink Plast samarbejde med danske Blueprinter om distribution af deres 3D-printer og med den nye aftale med Mark Forged, som har udviklet Mark One, præsenterer Vink Plast en verdensnyhed i Danmark.

I Mark One er der tale om en helt ny 3D printteknologi, der ifølge Vink Plast kan konkurrere med CNC-bearbejdede aluminiumemner, hvad angår styrke og stivhed.

- Vi kan dermed nu levere printere til både modeller/prototyper og funktionelle tekniske emner, hvor styrke, kompleksitet og ikke mindst rentabilitet i små seriestørrelser er af afgørende konkurrencemæssig betydning, siger business development manager Jan Busk fra Vink Plast.

Ifølge Vink Plast er Mark One verdens første 3D-printer, der kan printe kompositmaterialer, og dele af teknologien er p.t. under patentbehandling. Det er amerikanske Mark Forged som har udviklet og producerer Mark One. Mark One har to printhoveder – et til nylon og et til fibre, og skifter aktivt mellem de to hoveder.

Klar til markedets efterspørgsel
- Én af vores helt overordnede målsætninger i Vink Plast er at hjælpe vores kunder med at gøre vejen fra idé til et færdigt nyt produkt så kort som mulig. Vi har nu mulighed for at komme nærmere dette mål gennem salg af to unikke 3D printteknologier. Printerne gør fremstilling af modeller, prototyper og funktionelle emner i små serier mulig og yderst rentabel, siger Jan Busk.

- Vi ser nu frem til at demonstrere mulighederne med både Mark One og Blueprinter for vores kunder. Interessen for 3D-print er enorm, og vi er klar til at honorere markedets efterspørgsel, slutter han.

Artiklen er en del af temaet Plast.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078