23948sdkhjf

Billedserie: Drøn på første dag af DM i Skills

Der var stor koncentration, da industriteknikere og andre lærlinge tog fat på DM i Skills.
Koncentrationen lyste ud af øjnene på Mark Guldbech Malykke, Kastrup, da han - ligesom syv andre industritekniker-lærlinge - gik i gang med sin opgave på DM i Skills i Fredericia i går, torsdag.

Selv om det vrimlede med publikum, og der blev taget mange billeder af deltagerne, så havde de ikke problemer med at koncentrere sig om opgaven. Der var ingen sceneskræk.

Mark Guldbech Malykke og de andre lærlinge arbejdede skiftevis foran computerne og med maskinerne.

Nogle problemer med filformater på de udleverede USB-nøgler betød, at nogle af lærlingene ikke kunne komme i gang med opgaven, men dommer Jesper Mickelborg, Københavns Tekniske Skole, hjalp dem videre, og gav dem nogle minutters ekstra arbejdstid som kompensation.

DM i Skills kom forsinket i gang på grund af storbranden på Fredericia Havn natten til torsdag. Den betød, at der var store trafikale problemer i byen. Fire af de syv deltagere på industritekniker-konkurrencen kom derfor for sent.

Konkurrencen for industriteknikere skulle være startet 10.15, men den måtte udsættes til kl. 11.30. Den manglende tid blev i stedet lagt på torsdag aften.

Alle kom dog godt i gang med opgaverne. Det gjaldt også klejnsmedene, hvis konkurrenceområde lå ved siden af. Selv om de pænt måtte deles om de tilgængelige maskiner.




















Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203