23948sdkhjf

Stor ordre giver ekstra arbejdspladser

Ib Andresen Industri får brug for ekstra hænder, når der de kommende ti år skal leveres master og ophæng til elektrificeringen af det danske jernbanenet.
Ordren har Ib Andresen Industri landet hos Per Aarslef A/S, og den skal produceres og eksekveres fra underleverandørens fabrik i Langeskov. Det kommer til at give ekstra travlhed i de 10 år, kontrakten gælder.

- Vi regner med at få brug for 10-12 ekstra medarbejdere, som vi både vil rekruttere internt, men også udefra, siger sales manager hos Ib Andresen Industri, Søren Eriksen, og tilføjer at der hovedsageligt blive tale om svejsere.

Ib Andresen Industri var i kamp med flere andre underleverandører om den lukrative ordre, og Søren Eriksen understreger, at den fynske virksomhed har investeret massivt i samarbejdet med Per Aarslef A/S, hvilket blandt andet har betydet anskaffelsen af en ny svejserobot.

- Generelt har vi lavet et helt svejsesetup, hvor vi internt har investeret en del timer i vores PTA-afdeling, som har haft vores dygtige medarbejdere med på råd. Og det er medarbejdere i bredeste forstand, da vi både har haft ingeniører, faglærte smede og andre timelønnede med. Derfor har vi sammen med Per Aarsleff A/S kunnet udarbejde et design, der passer til vores fælles setup, fortæller Søren Eriksen.

Derudover peger han på hele det logistiske setup i aftalen som ganske unikt. Her er udviklet et setup, som tilgodeser den type løsninger, hvor leverancerne varierer fra dag til dag alt efter behovet. Ib Andresen Industri skal nemlig løbende levere alle underleverancerne i takt med, at Per Aarslef A/S får brug for dem, og det stiller krav til planlægningen og eksekveringen af ordrene.

- Det foretager vi fra et logistikcenter, som vi etablerer. Det er daglige pakninger, som så bliver kørt ud om natten, så kunden har præcis de dele, de har brug for, pointerer Søren Eriksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094