23948sdkhjf

Ny direktør i Migatronic vil udnytte vækstpotentialerne

Der kommer nye øjne på Migatronic med Mads Prebensen som ny administrerende direktør.
Mads Prebensen har netop overtaget førerpositionen i en virksomhed, der har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Det skal ifølge Mads Prebensen ikke forhindre virksomheden i at tage lange, målrettede skridt ud ad den vej, der leder mod vækst:

- Vi har mange styrker. Migatronic er en stærk virksomhed; et stærkt brand som står for kvalitet, en kompetent og engageret medarbejderstab og en solid balance, siger han.

- Vi skal kigge fremad, men vi skal samtidig se indad. Der er masser af plads til at udvikle endnu bedre løsninger og tage del i de muligheder, der er – og vi har en god platform, både finansielt, markedsmæssigt og teknologisk, siger Mads Prebensen på en af sine første dage på den nye post.

- Migatronic har et stort, uudnyttet vækstpotentiale. Det skal vi udnytte nu!, siger Mads Prebensen.

Udfordret på kernemarkederne
Kernemarkederne er udfordrede, dels på grund af væksten generelt, men også som følge af udflagning af industrien til områder, hvor virksomheden langt fra har en dominerende placering.

- Her er udfordringen at fastholde eksisterende positioner, hvor de er stærke, og udvikle dem, der hvor de ikke er, tilføjer han.

Mads Prebensen tager sin mangeårige erfaring med udvikling af forretningsmodeller og innovation i industrivirksomheder med sig i sit nye job. Det er blandt andet det, der skal gøre Migatronic i stand til at udnytte vækstpotentialerne bedst muligt.

Det kommer til at kræve både nytænkning og omstilling at jagte Migatronics potentialer på markedet for svejseløsninger, hvor konkurrencen er hård og albuerne til tider spidse, melder den nye direktør. Svejsebranchen er præget af, at industrien bruger mere sofistikerede og optimerede materialer. Det konstante fokus på procesoptimering skal derfor fortsætte, både internt i virksomheden og i udviklingen af intelligent svejseteknologi.

Fokus på procesoptimering
Mads Prebensen har tidligere bevæget sig på den internationale B2B-scene hos Danfoss, Alstom og Grundfos i både Danmark, Tyskland, Australien og Singapore. Derudover er det med afsæt i en uddannelse som maskiningeniør og en MBA i international management, at han overtager roret. Nøgleord er salg, forretningsudvikling og resultatorienteret virksomhedsledelse, herunder medarbejdertilfredshed.

Fortællingen om Migatronic fortsætter derfor med nye øjne på både virksomheden og den branche, som den er en del af.

- Jeg ser frem til at være med på en vækstrejse og til et inspirerende samarbejde om vores mission med både kunder, medarbejdere og leverandører, slutter han.

Mads Prebensen havde sin første dag i stolen torsdag den 3. marts 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.304