23948sdkhjf

Danskere viser CNC-bearbejdning i Hannover

VMP i Vojens er specialister i metalbearbejdning af store emner. Nu skal der skaffes nye kunder på årets Hannovermesse.
VMP i Vojens er kommet igennem en kraftig turnaround, som har bragt omkostningerne ned. Nu skal der findes nye kunder til maskinerne.

Det gør virksomheden blandt andet ved at vise sig frem på Hannovermessen i slutningen af april. Det bliver første gang, at VMP udstiller på Hannovermessen.

- Vi er kommet igennem en kraftig turn around i virksomheden. Vi har fået bragt omkostningerne ned. Vi har fået styr på virksomheden, og vi har fået øget kapaciteten. Nu tager vi fat med en styrket marketing, blandt andet en ny hjemmeside. Som en del af det tager vi også til Hannover for at vise os frem. Vi starter en aggressiv søgen efter ny kunder, fortæller direktør og medejer Kjeld Lund.

- Vi håber at komme til at tale med virksomheder fra forskellige brancher på Hannovermessen. Kommer der flere vindkunder, så tager vi også dem. Men kan jeg selv vælge, så vil jeg gerne have spredt vores risiko ud på flere brancher.

Store emner
VMP er specialiseret i CNC-bearbejdning af store præcisionsemner, eksempelvis til store gear. Virksomheden forarbejder emner op til 3,0x2,0x1,8 meter. Der er 36 ansatte, men virksomheden vokser, og VMP søger i øjeblikket tre ekstra industriteknikere.

Kjeld Lund har stået i spidsen for ændringen af virksomheden.

Virksomheden er gået fra et underskud på 2,6 mio. kr. i 2014 til et ”beskedent overskud” i 2015. Nu vil han gerne have, at virksomheden får et bredere fundament at stå på.

Kjeld Lund blev ansat som direktør for VMP i februar 2015, og få måneder efter blev han medejer af virksomheden.

Han er uddannet produktionsingeniør og har tidligere været direktør for ITW Danmark i Middelfart.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219