23948sdkhjf

Stålgrossist indtager kæmpelager

Brødrene Kier indtager Lemvig-Müllers tidligere stållager på Odense Havn. To kvinder står i spidsen for stålsalget.
Brødrene Kier satser på det fynske marked. Siden den østjyske grossist gjorde sit indtog på Fyn for fire år siden – ved at overtage virksomheden Rasm. Holbeck – har der været vækst i ordrebogen.

Nu flytter Brødrene Kier fra de godt 3.000 kvadratmeter på Odense Havn til 11.000 kvadratmeter – også på Tolderlundsvej. Det er her, Lemvig-Müller tidligere har haft sit fynske stållager, som har stået tomt siden lukningen for over en halv snes år siden.

- Vi mangler plads. Det er forklaringen på, at vi flytter. Alt er blevet flyttet her i påsken. Vi vil Fyn og har fået opbygget en god forretning. Vi leverer som regel først på dagen med egne biler, og hvis det haster yderligere, kan kunderne selv komme forbi og hente stål, siger afdelingsleder Mia Blænd­strup fra Brødrene Kier i Odense.

Sammen med salgskonsulent Ann Thygesen står hun i spidsen for salgsorganisationen.

- Vi leverer alt i stål til hele metalindustrien – til såvel den store underleverandør som den lille smedemester på Fyn. Vi skal vide en masse om de forskellige ståltyper, og derudover sætter kunderne pris på god, lokal service, siger Ann Thygesen.

Fyns største stållager

De store lagerhaller er ved at blive moderniseret med nye lagerreoler, LED-belysning og syv nye traverskraner i lofterne. Også udendørs bliver såvel bygninger som areal frisket op.

Stålprodukterne kommer til at fylde suverænt mest i lagerhallerne, men der bliver også plads til Brødrene Kiers øvrige sortiment, som består af værktøj, VVS-artikler og kloakprodukter. De to sidstnævnte forretningsområder er nye i afdelingen i Odense, som i alt beskæftiger ni medarbejdere.

- Efterhånden er vi den eneste danske stålgrossist med lager på Fyn. Med vækst og nye varer på hylderne forventer vi i nærmeste fremtid at ansætte nye folk, siger Mia Blændstrup.

Brødrene Kier har base i Aarhus og bliver drevet af en fond, som giver økonomisk støtte til humanitære og kulturelle projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125