23948sdkhjf

Rival scorer slikproducent

Den østjyske maskinfabrik har fået Carletti på kundelisten.
Carletti er en dansk chokolade- og slikproducent med rødder tilbage til 1918, og virksomheden råder over to produktionsfaciliteter, hvoraf den ene ligger i Danmark og den anden i Polen.

I efteråret 2015 var fabrikschef Kent Egsgaard fra Carletti på udkig efter en ny samarbejdspartner til fabrikken i Danmark, som dels kunne yde hurtig og kompetent assistance, når det brænder på, og et værktøj til produktionen hurtigt skal renoveres, og dels kunne være en samarbejdspartner på udvikling og produktion af nye værktøjer.

Kent Egsgaard var flere gange stødt på Rival i forbindelse med netop sådanne opgaver, uden selv at have været i direkte kontakt med dem tidligere, og valgte på baggrund heraf at tage kontakt til virksomheden.

- Jeg tog på besøg hos Rival sammen med en af vores teknikere, og her fik vi et godt indtryk af Rivals kompetencer og hvilke opgaver, de ville kunne løse for os. Vi valgte herefter, at der var basis for at prøve samarbejdet af, siger Kent Egsgaard.

Hastesag op til jul
Op til jul stod man hos Carletti således med en hastesag, da der var behov for en hurtig renovering af en chokoladevalse til produktionen af chokoladelinser. Kent Egsgaard tog derfor kontakt til produktionstekniker Benny Sørensen hos Rival, som hurtigt fik sat en mand på sagen.

- I sådanne sager er det afgørende for os, at vores leverandør arbejder uafbrudt på sagen, til den er løst, siger Kent Egsgaard.

- Der er ingen tid at spilde. Rival løste opgaven og fik på under et døgn adskilt og renset valserne samt efterfølgende trykprøvet dem, så de var klar til justering og produktion hos os, fortsætter han.

Hos Rival har man efterfølgende også arbejdet med udvikling af flere værktøjer til Carletti herunder et stempel med en fodbold, som skal anvendes på pålægschokolade.

- Rival har løst endnu et par hastesager for os, og jeg er indtil videre tilfreds med samarbejdet. Jeg oplever, at de er gode til at følge op på sagerne og vende tilbage med oplysninger, når det er påkrævet. Det er værdifuldt for vores samarbejde, siger Kent Egsgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.24