23948sdkhjf

Miljølove giver rift om Samson-vogne

Samson-teknologi står stærkt, når EU-vandmiljølovgivningen bliver implementeret dybere og dybere i Europa.
De skandinaviske vandmiljølovgivninger er blandt de strengeste i Europa. Det giver gyllevognsproducenten en konkurrencefordel på eksportmarkederne, når EU's vandmiljølovgivning, der er højt implementeret i de skandinaviske lande, bliver indfaset hos resten af medlemslandene.

Udviklingen sker, fordi det bliver obligatorisk at anvende de teknikker, som Samson Agro har udviklet sine produkter til.

- På en måde har vi markedet med os. I hvert fald rammebetingelserne. Jeg vil mene, at vi har et voksende markedspotentiale i Europa, og den generelle tendens i Europa er, at der kommer mere og mere dybde i implementeringen, siger administrerende direktør Lars Henriksen, Samson Agro.

Vokset til 170 ansatte
Indeværende regnskabsår hos Samson Agro slutter 30. juni. Set i forhold til regnskabsåret 2014/2015 er der sket en pæn vækst i omsætningen, fortæller direktøren.

- Vi har en større produktionsopgave, som følge af et større salg. Vi har i hvert fald øget vores antal af medarbejdere med 10-15 procent, fortæller Lars Henriksen om medarbejderantallet, som samlet set er vokset til 170 ansatte.



Artiklen er en del af temaet Landbrugsmaskiner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094