23948sdkhjf

Embargo baner vejen for fynsk maskinbygger

Cabinplant mærker en stigende global efterspørgsel - især Rusland overrasker.
Den verserende fødevareembargo mellem EU og Rusland har øget fokus på den hjemlige fødevareproduktion i Rusland. En konsekvens er, at landets fødevareproducenter øger efterspørgselen efter Cabinplants maskiner og teknologier.

- Vi ser faktisk en del interesse derovre. Rusland er ramt af en embargo, og nu fokuserer man på at producere flere fødevarer selv. Det er noget, som vi nyder godt af, fordi vi leverer ind til fødevareproduktionen. Vi har en del ordrer til landet i år, siger administrerende direktør Ralf Astrup, Cabinplant.

Det store land mod øst er ikke det eneste sted, hvor virksomheden mærker en stigende investeringslyst.

- Brasilien har været godt for os, USA ser også ud til at vokse en del sammen med flere lande i Europa, fortæller direktøren.

Stærkt 2016
Enkelte ordrer i løbet af et år er til store kunder som for eksempel Nestlé, mens de langt fleste kunder er mindre og mellemstore kunder. Det sikrer virksomheden er uafhængighed af enkelte kunder.

Direktøren budgetterer med en omsætning, der mindst er på niveau med 2015. Derfor regner han også med en stigende indtjening i 2016-regnskabet. Og 2016 er kommet godt i gang.

- Vi har en del gode projekter i gang indenfor pakning af kylling og et par store fiskeprojekter i år. Grøntsags-projekter har vi også, men de er næsten ved at være færdige, fordi projekterne skal installeres, inden sæsonerne starter. Ærtesæsonen starter i maj-juni måned, siger Ralf Astrup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094